AKTUÁLNÍ TÝDEN 22.1. – 16.1. 2017

PONDĚLÍ

0,33 l Zauzená polévka s kroupami


1. 250 g Bramborový guláš s lesními hřiby, klobáskou a chlebovým bochánkem


2. 150 g Kuřecí prsíčko gril. v bramborákovém těstě, zelný salát s mrkví, bylinkový dip


ÚTERÝ

0,33 l Cibulačka se sýrovými krutonky


1. 150 g Vepřové ramínko na houbách, jasmínová rýže


2. 300 g Fusille se sušenými rajčaty, cuketou, olivami a tuňákem, parmazán


 

STŘEDA

0,33 l Ruský boršč


1. 4 ks Domácí lívance se šlehaným tvarohem a lesním ovocem


2. 150 g Grilovaná krkovice s rozmarýnovým máslem, pikantní fazole, česnek. pečené brambor


 

ČTVRTEK

0,33 l Kuřecí jemný krém s muškátem a jullien zeleninou


1. 120 g Pošírovaný hovězí krk, koprová omáčka, houskový knedlík


2. 120 g Smažená treska v sezamové krustě, mačkané brambory se smetanou a pórkem


PÁTEK

0,33 l Hovězí polévka s masem, rýží a hráškem


1. 250 g Hříbkové rizoto, parmazán


2. 130 g Svíčková na smetaně z loupané plece, brusinkový terčík se šlehačkou, houskový knedlík


SALÁTOVÉ MENU

300 g Salát Caprese – keříková rajčata s mozzarellou, bazalkou, olivovým olejem a praženými piniemi, rozpečená bageta


Polévku podáváme za 37,- Kč


Cena menu č. 1  90,- Kč ( expres menu servírované do 15 minut)


Cena menu č 2. a salátové menu 117,- Kč
Váha masa uvedena v syrovém stavu

PŘÍŠTÍ TÝDEN 29.1. – 2.2. 2018

PONDĚLÍ

0,33 l Pórkový krém s vejci a smetanou


1.150 g Vepřové karbanátky se slaninkou, šťouchané cibulkové brambory


2. 300 g Lasagne Bolognese s parmazánem


ÚTERÝ

0,33 l Hovězí vývar z morkových kostí s masem a nudlemi


1.150 g Hříbkové ragů na smetaně a bílém víně s koprem, houskový knedlík


2. 130 g Kuřecí grilované filetky s bylinkovým máslem,zelenina ratatouille, pečené brambory


 

STŘEDA

0,33 l Kulajda


1. 250 g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem


2. 3 ks Pečená kuřecí křidýlka v medové marinádě, vařený kukuřičný klas s česnekovým dipem, zelný salát


 

ČTVRTEK

0,33 l Fazolová s klobásou


1.120 g Hovězí guláš z kližky, cibule, houskový knedlík


2.250 g Gnocchi s grilovaným lososem a smetanovou omáčkou s rajčaty, sýr Gran Moravia


PÁTEK

0,33 l Houbová polévka


1.120 g Brasírovaný hovězí špalík na slanině, dušená rýže, nakládaný okurek


2.150 Krůtí steak s hořčičnou omáčkou, grilovanou cuketou a pečenými bramborami


SALÁTOVÉ MENU

300 g Řecký salát s olivami a balkánským sýrem, opečené tousty s bylinkovým máslem


Polévku podáváme za 37,- Kč


Cena menu č. 1  90,- Kč ( expres menu servírované do 15 minut)


Cena menu č 2. a salátové menu 117,- Kč
Váha masa uvedena v syrovém stavu