AKTUÁLNÍ TÝDEN 21.8. – 25.8.2017

PONDĚLÍ


0,33 l Slepičí vývar s masem a nudlemi


1. 150g Moravský vrabec z vepřového ramínka, dušené hlávkové zelí, houskový knedlík


2.300 g Penne s vepřovým ragú s chilli papričkou, olivami a rajčatovou omáčkou, sýr Gran Moravia


ÚTERÝ


0,33 l Hráškový krém se smetanou a krutonky


1. 120 Dušený hovězí krk na slanině, jasmínová rýže


2. 150 g Grilovaný vepřový steak ze hřbetu, pepřová omáčka, pečené brambory


STŘEDA


0,33 l Gulášová polévka s masem od krku


1. 3 ks Kynuté knedlíky s meruňkovou omáčkou, skořicovým cukrem a tvarohem


2. 150 g Smažený kuřecí řízek, šťouchané brambory s cibulkou a petrželkou, okurkový salát


ČTVRTEK


0,33 l Cibulačka s gratinovaným sýrovým toustem


1. 150 g Pečínka z uzeného vepřového boku, bramborové pyré s cibulkou a wasabi


2. 100 g Grilované lososové placičky, vlažný salát s grilované zeleniny, bulguru a sušených rajčat

PÁTEK


0,33 l Minestrone


1. 150 g Segedínský guláš, houskový knedlík


2. 120 g Smažený eidam se šunkou, petrželkové brambory s máslem, tatarská omáčka


SALÁTOVÉ MENU


300 g – Caesar salát s grilovaným kuřecími prsíčky


Polévku podáváme za 35,- Kč


Cena menu č. 1  85,- Kč ( expres menu servírované do 15 minut)


Cena menu č 2. a salátové menu 110,- Kč
Váha masa uvedena v syrovém stavu

PŘÍŠTÍ TÝDEN 28.8. – 1.9. 2017

PONDĚLÍ


0,33 l Rajčatová polévka s rýží a bazalkovým olejem


1. 250 g Bramborový guláš s lesními hřiby, klobáskou a chlebovým bochánkem


2. 150 g Kuřecí smažené prsíčko v mandlové krustě, petrželkové brambory s máslem


ÚTERÝ


0,33 l Zauzená polévka s kroupami


1. 150 g Vepřové ramínko na houbách, jasmínová rýže


2. 130 g Svíčková na smetaně, brusinkový terčík se šlehačkou, houskový knedlík


 

STŘEDA


0,33 l Ruský boršč


1. 4 ks Domácí lívance se šlehaným tvarohem a lesním ovocem


2. 150 g Pečený lisovaný bůček, smetanová blanšírovaná kapusta, cibulové pečené brambory


 

ČTVRTEK


0,33 l Kuřecí jemný krém s muškátem a jullien zeleninou


1. 1 ks Plněný paprikový lusk s mletým masem, rajská omáčka, houskový knedlík


2. 120 g Smažená treska v sezamové krustě, mačkané brambory se smetanou a pórkem


PÁTEK


0,33 l Jarní zeleninová polévka s vejcem


1. 250 g Pikantní fazole s vepřovým masem a koriandrem, chlebový bochánek


2. 150 g Grilovaná krkovice, hořčičná omáčka, restované brambory s fazolkami


SALÁTOVÉ MENU


300 g Salát Caprese – keříková rajčata s mozzarellou, bazalkou, olivovým olejem a praženými piniemi, rozpečená bageta


Polévku podáváme za 35,- Kč


Cena menu č. 1  85,- Kč ( expres menu servírované do 15 minut)


Cena menu č 2. a salátové menu 110,- Kč
Váha masa uvedena v syrovém stavu